Samarbeid med itech

«Flinke folk er det alltid positivt å samarbeide med!» Slik sa Geir Gustavsen det, da vi tok en prat om hvordan vi kunne fortelle om vårt nye samarbeid. Det er nettopp det som skjer. Denne våren begynner vi å samarbeide med itech as!

itech er et rådgivende ingeniørfirma innen tekniske anlegg og bærekraft for byggherrer og totalentreprenører. Noen grensesnitt går mot AV- og nettverksløsninger, som på mange måter ble startskuddet for samarbeidet vi nå inngår. Med kontor på Øst- og Vestlandet, kan de tilby sine tjenester i store deler av landet. 👷🏼

– Vi gleder oss til å samarbeide med Avenu! Deres kompetanse komplementerer vår godt. Viktigst for oss er å samarbeide med kompetente rådgivere. Det er etter vårt skjønn Avenu i aller høyeste grad, sier Gustavsen.

Dette er et gjensidig samarbeid, hvor vi hjelper itech og itech hjelper oss. Vi er begge enige om at det er betryggende å samarbeide med noen som har de gode rådene innenfor sine områder når de trengs. Sammen sørger vi for å levere kvalitetstjenester i alle ledd av et byggeprosjekt. 👏🏼

Anders Egeland, daglig leder i Avenu, ser også fram til å komme i gang med samarbeidet med itech:

– Vi har alltid ansett itech som en kompetent og solid aktør i markedet. Målet med å samarbeide er å knytte til seg komplementerende kompetanse som vi kan tilgjengeliggjøre for våre kunder.

Vi går en spennende vår i møte, og ser fram til å levere ærlig og uavhengig rådgivning til nye og eksisterende kunder!

Bli bedre kjent med itech her: https://www.itech.no/

Forrige
Forrige

Avenu på bærekraftsdagen

Neste
Neste

Skaper helhetlige løsninger for Veidekke